Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu, declarație neașteptată, în contextul războiului cu Palatul Cotroceni: PSD este pregătit de o altă nominalizare

Inquam Photos / Octav Ganea
Paul Stanescu

Ministrul propus pentru Dezvoltare, Paul Stănescu, susține că nu a primit niciun mesaj din partea Cotroceniului, conform căruia ar fi respins de președintele Klaus Iohannis.

Citește și: EXCLUSIV - DNA, despre dosarul în care ar fi vizat Paul Stănescu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării

Paul Stănescu susține că ”PSD este un partid mare și poate veni cu o altă nominalizare”, însă a ținut să explice că nu crede că este cazul pentru că el știe că nu are nicio problemă.

Stănescu a mai spus că nu a vorbit cu Klaus IOhannis și nu are nicio informaţie de la Palatul Cotroceni în ceea ce priveşte numirea sa în funcţie.

„E la latitudinea preşedintelui României, atunci când dânsul va spune, sigur eu voi merge la Cotroceni”, a spus el.

De menționat, că DNA a confirmat oficial faptul că numele lui Paul Stănescu apare într-un dosar penal în care s-a început urmărirea penală in personam. Cu privire la acest aspect, Stănescu a spus că nu are nicio emoţie în acest sens.

„Nu e problema mea. Eu v-am spus punctul meu de vedere. În dosarul ăla puteaţi fi chemat şi dumneavoastră. E o acţiune in rem în care tot ce se spune acolo este vorba despre primăria municipiului Slatina. Eu în acea perioadă am fost preşedintele Consiliului Judeţean. Absolut nicio acţiune de acolo nu are legătură cu Consiliul Judeţean”, a susţinut el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.