Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pavel Filip 'îi dă peste gură' lui Igor Dodon: REFUZ categoric al premierului Moldovei

Igor Dodon sotie 2

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a anunţat că respinge demersul preşedintelui Igor Dodon de rechemare în ţară a ambasadorului Republicii Moldova la Bucureşti, Mihai Gribincea, informează Radio Chişinău şi Deschide.md.

Într-un comunicat difuzat de serviciul de presă al executivului se precizează că 'prim-ministrul Pavel Filip a primit, luni, 16 ianuarie, demersul prezidenţial privind propunerea de revocare a ambasadorului extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Moldova în România, domnul Mihai Gribincea' şi că 'şeful executivului nu va da curs acestei solicitări'.

Citește și: SCENE HALUCINANTE Un nou SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară MĂRITATĂ a fost PRINSĂ ÎN PAT cu eleva sa de către tatăl fetei / FOTO

Preşedintele Igor Dodon a solicitat luni cabinetului de miniştri, înainte de a pleca la Moscova, să iniţieze procedura de rechemare a ambasadorului Republicii Moldova în România, Mihai Gribincea.

Decizia lui Dodon vine ca urmare a declaraţiilor făcute de Mihai Gribincea în cadrul unei emisiuni televizate, privind caracterul neconstituţional al decretului preşedintelui Igor Dodon de a-i retrage cetăţenia moldovenească fostului preşedinte român Traian Băsescu. Potrivit preşedinţiei de la Chişinău, declaraţiile diplomatului contravin intereselor naţionale ale Republicii Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.