Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pavilionul României la IFE 2017, cea mai importantă manifestare expozițională de profil alimentar

sigla ambasada uk england marea britanie

Pavilionul României la IFE 2017, cea mai importantă manifestare expozițională de profil alimentar din Marea Britanie

La 21 martie 2017, Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a vizitat  Pavilionul României din cadrul târgului International Food & Drink Event (IFE), care se desfășoarǎ între 19  şi 22 martie 2017 la ExCel Londra.

18 firme românești din domeniul alimentar participă la IFE 2017, cea mai importantă manifestare expozițională internațională de profil din Marea Britanie, care se organizează odată la doi ani. La această ediție expun peste 1000 de companii din 62 de țări, fiind estimată prezența a cca. 30.000 de vizitatori.

Aaylex Prod, Avicarvil Food & Distribution, Avicola Buzău, Annabella Fabrica de Conserve Râureni, Bradet, Avicola Lumina Constanța, Boromir Ind, Cosm Fan Carmangerie, Croco, Europrod, Industrializarea Cărnii Kosarom, Pan Food, Salamandra Plus, Tano Prod Impex, Tip Top Food Industry, Tracian Beef, United Brands of Balkans și Tual Fast Change '98 expun o gamă variată de produse alimentare, precum carne de vită și pui, preparate din carne, produse de patiserie și dulciuri, conserve de legume și fructe și dulcețuri.

Ambasadorul României a discutat cu firmele românești expozante despre capacitățile de producție, relațiile și strategiile de export pe piața britanică, precum și așteptările producătorilor români din domeniul alimentar.

Pe parcursul evenimentului au loc prezentări de produse, o mare parte din programele zilnice ale expoziţiei fiind dedicată seminariilor, studiilor de caz și tendinţelor din domeniu, precum şi mijloacelor de internaţionalizare ale firmelor.

În anul 2016, firmele românești au exportat, în Marea Britanie, produse alimentare și băuturi în valoare de 80 milioane euro, reprezentând o creștere de 21% comparativ cu anul precedent conform stiripesurse.ro

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.