Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PC, raspuns surprinzator la propunerea lui Voiculescu

PC

Dan Voiculescu a facut un nou apel la partidele din Coalitia la putere si indeosebi parlamentarilor PC si PLR sa initieze o noua procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu. Raspunsul conservatorilor este insa unul foarte interesant.

Contactat de stiripesurse.ro cu privire la propunerea lui Dan Voiculescu si daca propunerea va fi discutata in sedinta Biroului Executiv al PC de maine, Codrin Scutaru, vicepresedinte al PC a confirmat ca sedinta va avea loc:

"Maine avem o sedinta de Birou Executiv normala, fara colegii de la Partidul Liberal Reformator. Vom fi doar noi conservatorii si vom discuta mai multe probleme de interes pentru partid", a spus Scutaru.

Intrebat daca se va discuta si propunerea publica a lui Dan Voiculescu de a se merge pe o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, liderul PC s-a multumit sa spuna ca: "Printre alte subiecte va fi si acesta, dar din ce am simtit eu, in acest moment nu este un curent majoritar pentru o astfel de actiune.", a mai spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.