Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PC susține că de fapt liberalii încearcă racolări

PC 2
"Partidul Conservator a luat notă de comunicatul dat publicităţii astăzi de către PNL, în care se fac precizări referitoare la aşa-zise încercări de racolare a unor liberali de către PSD. Citind comunicatul, am constatat, culmea ironiei, că liderii PNL incriminează practici pe care ei înşişi le aplică, fără menajamente, în încercarea de a racola senatori conservatori", se arată într-un comunicat al PC.
De asemenea, Partidul Conservator susţine că liderul liberal, Crin Antonescu, "i-a invitat la discuţii pe unii senatori ai PC, în încercarea de a-i convinge să se alăture PNL".
"Din păcate pentru domnia sa, cunoscându-se de acum modul în care îşi respectă cuvântul dat, invitaţia sa a rămas fără răspuns din partea respectivilor senatori PC. Mulţumim colegilor noştri că nu au căzut în acest joc al domnului Antonescu şi că ne-au adus la cunoştinţă acest fapt regretabil. În mod normal, ar trebui ca domnul Antonescu să îşi ceară scuze pentru acest demers", se mai arată în comunicat.
Citește și:
PNL acuza un plan infernal in PSD: Fiecare filiala, ordin sa racoleze parlamentari liberali PSD: Atacurile PNL la adresa PSD privind racolarea de parlamentari sunt degradante

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.