Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PDL-știi revin în forță. Și-au asigurat locurile de top pe liste. LISTE secrete de candidați/ SURSE

sah

Deși toate sondajele și analizele interne ale PNL artă clar faptul că partidul suferă mult din cauza ”PDL-izării PNL”, liberalii vor merge totuși pe mâna oamenilor lui Vasile Blaga. Potrivit surselor din partid, listele la București ar fi deschide de Cătălin Predoiu la Senat și Adriana Săftoiu la Camera Deputaților. Încă doi foști PDL-iști sunt imediat în spatele lor - Costică Canacheu, secretar interimar al PNL București, locul II pentru Camera Deputaților și Anca Boagiu, președintele reales al PNL Sector 2.

Vezi și: SURSE - Sondajul care complică marile jocuri: PNL, șanse mici să facă Guvernul

Vezi și: Cancelaria Prezidențială a fost desființată. Vezi cine sunt toți consilierii președintelui

Din foștii PNL se regăsesc pe listă în top doar Mihai Voicu, președintele PNL Sector 1 și Ovidiu Raețchi, prim-vicepreședinte interimar al PNL București.

”Toți pierzători au fost premiați!”, tună un important lider PNL sub protecția anonimatului. ”Să vezi ce jale e în țară. Ai noștri pleacă pe la casele lor, alții pe la Tăriceanu, alții pe la Băsescu, pe unde pot ca să mai facă ceva. Ne-au încălecat de tot, iar singura grijă a Alinei e să își pună țuțerii pe locuri eligibile. Se va lua lumea cu mâinile de cap când vor deveni publice numele celor promovați pe liste pe locuri eligibile”, mai susține sursa citată.

Situația din țară este identică și în țară cu excepția locurilor unde vechii liberali au reușit la locale să își mențină cât de cât pozițiile.

”Suntem asaltați zilnic de ei. Vin și cer încontinuu câte o funcție, câte un loc și ne omoară cu reclamațiile la București. Am șefi de organizații pe la noi prin județ care au plecat din partid pentru că nu au mai rezistat presiunilor astea non-stop. Când le spun la ai mei de la București ridică din umeri și spun că avem răbdare”, a răbufnit un șef de organizație județeană provenit din rândurile vechiului PNL.

Citește și: SCANDAL URIAȘ în PNL! Adriana Săftoiu a RĂBUFNIT: 'Spectacol dizgrațios, asta nu e fuziune'

Situația pare explozivă în teritoriu. Sunt zvonuri despre existența unor liste paralele de candidați la centru și asta a condus la o nervozitate maximă.

”Am aflat că la București sunt deja liste paralele de candidați. Că nu se va ține cont deloc de ceea ce propunem noi prin filiale și prin forurile statutare. Consilieri de prin guvern, șoferi ai șefilor, odrasle de actuali parlamentari care au acceptat să nu mai candideze dacă își pot băga copiii, amante și așa mai departe”, a mai spus sursa citată.

Surse la vârf din cadrul conducerii PNL au confirmat pentru STIRIPESURSE.RO existența acestor liste paralele de candidați. Vom reveni cu materiale viitoare privind numele înscrise pe ele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.