Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PDL: Premierul calcă pe cadavre în drumul spre Cotroceni

PDL
Pentru asta a fost și este criticat de către oponenții săi politici. Mai mult, Mihnea Costoiu, senator de Gorj și ministru în Guvernul Ponta, a considerat că este potrivit să spună că apa aduce noroc, în contextul în care un om a murit înecat, iar alte 3 persoane sunt date dispărute. PDL, prin vicepreședintele Raluca Turcan, îi atacă dur pe Victor Ponta și Mihnea Costoiu într-un comunicat remis redactiei stiripesurse.ro. ”Raluca Turcan: Mihnea Costoiu, expresia dezumanizării din Guvernul Ponta

Un senator de Gorj, ales de doar două luni de zile, care poate spune că tragedia unor oameni este de „bun augur”, reprezinta expresia clară a dezumanizării.

Ministrul care trebuia să aducă performanţa în sistemul de învăţământ superior, Mihnea Costoiu, este de un cinism fără precedent. Este de neimaginat ca un om să declare că "apa la romani aduce noroc la un eveniment" în contextul unui dezastru de asemenea proporţii. Şi cu toate acestea, în România lui Ponta, se întâmplă cu adevărat, cu un ministru.

Nu ar trebui să uităm bilanţul tragic al inundaţiilor din sudul ţării care au luat viaţa unui om, sute de persoane au fost evacuate, zeci de localităţi au fost afectate de ape, drumuri naţionale şi judeţene au fost blocate, iar munca oamenilor s-a dus odată cu apa “lăudată” de Costoiu.

O astfel de dramă nu poate fi privită doar din perspectiva electorală a d-lui Ponta. Premierul calcă pe cadavre în drumul spre Cotroceni şi se bizuie pe persoane dezumanizate. 

Consider că Mihnea Costoiu ar trebui să plătească această declaraţie halucinantă cu funcţia de ministru. El dă o dovadă clară de lipsă de educaţie şi empatie.

Acesta ar trebui să ia drept exemplu cazul “SIDA vs Cultură”, să-şi ceară scuze celor câteva mii de sinistraţi şi să-şi lase demisia scrisă la poarta Palatului Victoria.”, se arată în comunicatul remis de către vicepreședintele PDL, Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.