Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe cine a pus Dacian Cioloș ca să-l lămurească pe Traian Băsescu de o ”ticăloșie”

basescu ciolos

Traian Băsescu i-a scris lui Dacian Cioloş pe o temă de interes naţional. Fostul preşedinte a denunţat  modul în care directorul Nuclearelectrica a renunţat la combustibilul nuclear autohton în favoarea importurilor din Canada. În opinia lui Băsescu, acest gest duce la vulnerabilizarea României şi chiar la o posibilă dependenţă faţă de ruşi.

Vezi aici cererea lui Băsescu: Băsescu, apel către Cioloş: 'Opriţi această ticăloşie'

Dacian Cioloș nu s-a obosit să-i răspundă fostului președinte, dar a făcut-o ministrul Energiei, Victor Grigorescu. El spune ca o societate de stat nu poate fi avantajata la o licitatie publica, iar faptul ca industria romaneasca e lasata pe dinafara in cazul centralei de la Cernavoda, care va cumpara combustibil nuclear din Canada, nu este o "ticalosie", asa cum afirmase Traian Băsescu.

Citește și: Daciana Sarbu, nevasta lui Ponta, dezvaluiri despre barbatul cu care a facut dragoste prima data!

"In fata legii toti suntem egali si legea se aplica nediscriminatoriu. Nu dupa cum ne convine noua rezultatul la un moment dat. Daca am hotarat ca o societate de stat cumpara materii prime, fie ele si strategice, piese de schimb, utilaje sau servicii prin licitatie publica, transparent (conform OUG 34/2006), atunci nu avem de ce sa protestam cand furnizorii tranditionali (societati de stat si ele) pierd in fata mediului privat, la calitate sau pret.

A aplica legea nu poate fi o 'ticalosie'. Ne dorim ca industria romaneasca sa nu mai fie lasata pe dinafara. Dar nu legea achizitiilor publice este vinovata. Doar faptul ca s-au ascuns sub pres, de cele mai multe ori cu buna stiinta, fapte grave, ani de zile!", a replicat pe Facebook Victor Grigorescu, ministrul Energiei.

Citește și: Lucrul pe care femeile nu-l acceptă niciodată la un bărbat când e vorba despre sex

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.