Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pelerinaj de VIP-uri la ÎCCJ: Ce grei ajung astăzi în fața magistraților

Inquam Photos / Octav Ganea
Tariceanu Oprea

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, Dan Șova, Gabriel Oprea sunt doar câțiva dintre cei care ajung astăzi la Înalta Curte. Tot marţi, la instanţa supremă se judecă o cerere a procurorilor de redeschidere a urmăririi penale pe numele fostului preşedinte Traian Băsescu în dosarul "Flora", pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

Dragoș Pătraru, ATAC VIOLENT la adresa Digi 24 și a patronilor RCS&RDS în emisiunea sa / VIDEO

Liviu Dragnea va veni astăzi la sediul ÎCCJ, unde se desfășoară un nou termen în dosarul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

La ÎCCJ se va prezenta și președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, care este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

Victor Ponta și Dan Șova se vor prezenta la ÎCCJ, pentru a fi audiați în dosarul „Turceni-Rovinari”, unde are loc un nou termen.

Nu în ultimul rând, Gabriel Oprea se va prezenta în fața magistraților în dosarul în care fostul vicepremier este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu achiziționarea unui autoturism Audi A8, din bugetul Direcției de Informații și Protecție Internă (DIPI).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.