Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pelerinaj în Kiseleff 10: Miniştrii sunt chemaţi la vorbitor. Cum decurg evaluările (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam guvern ministri membri guvern

În ultimele săptămâni, Liviu Dragnea a vorbit de mai multe ori despre o posibilă remaniere, mai mulţi miniştri fiind vizaţi mai ales pentru problemele în domeniul comunicării. Subiectul a atras şi mai mult atenţia după ce premierul a susţinut că nu este nevoie de o remaniere. Surse politice au precizat că evaluările miniştrilor sunt în curs, iar rezultatul ar putea fi unul surprinzător.

Vezi și: Răscoala miniștrilor împotriva premierului: Blochează Programul de guvernare/ SURSE

Vezi şi: Tăriceanu confirmă tensiunile dintre Coaliție și Guvern. Încă un proiect major vizat/ VIDEO

Evaluarea miniştrilor a început la sediul PSD de două săptămâni. Potrivit surselor din partid, deja 11 miniştrii au fost chemaţi la raport, iar cele mai mari nemulţumiri au fost legate de comunicare. În privinţa programului de guvernare, nu s-au constatat abateri grave ale miniştrilor. Supriza ar putea veni la vârful Guvernului. Aşa cum stiripesurse.ro a scris deja, unii miniştri l-ar fi arătat cu degetul pe Grindeanu, iar adevăratul şoc ar putea fi păstrarea echipei de miniştri, dar schimbarea premierului.... În faţa acestei perspective, premierul s-ar fi dat pe brazdă şi a renunţat la unele atitudini considerate nepotrivite de partid, mai spus sursele menţionate. Alții susțin că are zilele numărate.

În paralel cu evaluarea de la sediul PSD, un proces similar are loc şi la ALDE. Tăriceanu le-a cerut miniştrilor din partid să vină până mâine cu o autoevaluare prin care să arate dacă au respectat sau nu programul de guvernare, dar şi să menţioneze dacă există nemulţumiri faţă de premier, "aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public". Ulterior, Tăriceanu şi Dragnea vor avea o discuţie pe tema evaluărilor făcute miniştrilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.