Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru prima dată în viață: Ce a decis să facă Prima Doamnă, Carmen Iohannis

klaus iohannis carmen iohannis

Ultimele ieşiri în public ale lui Carmen Iohannis au stârnit, aproape de fiecare dată, valuri de critici. Preşedintele Klaus Iohannis a fost criticat din cauza soţiei. Carmen Iohannis va alerga pentru prima data la Semimaratonul Sibiu pentru ajutorarea copiilor prematuri din cel mai mare spital public din judet, unde este nevoie de achizitionarea unui aparat de respiratie, a declarat Ioana Pasc, coordonator comunicare Fundatia Comunitara, cea care organizeaza acest maraton.

Carmen Iohannis s-a inscris la semimaraton luni, in ultima zi de inscrieri. In total la Semimaratonul Sibiu s-au inscris peste 2.600 de sibieni. 'Doamna Carmen Iohannis alearga pentru 'Dam startul in viata'. O sa alerge la stafeta 4 ori 5 kilometri', a spus Ioana Pasc, anunţă Agerpres.

Citește și: Acestea sunt cele mai ciudate legi din Europa: Citești și te crucești

Medicul neonatolog Livia Ognean, cea care a reusit sa puna in practica proiectul 'Dam startul in viata' pentru ajutorarea copiilor prematuri internati in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, a declarat: 'Cred ca nimic nu e mai important decat ca o personalitate realizeaza ca viata e importanta, ca prematurii au nevoie de ajutor si sa se implica in campanii de genul acesta. Mi se pare mai mult decat evident. Am fost uimita cand am aflat, pentru ca intr-adevar inseamna foarte mult. Noi ne-am propus ca dupa semimaraton sa putem cumpara un aparat de ventilatie, un aparat de respiratie, care inseamna viata, in valoare de 70.000 de lei'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.