Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: 'Tudorel Toader, glumețul lui Dragnea'

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

"Cred că e tare greu sa fii Ministrul Justiției când n-ai mână de fier pentru a-ți îndeplini atribuțiile. Să te "împarți" între Kovesi, magistrați, institutiile europene si să fii obedient și față de Dragnea. Calitatea de slugă a lui Toader iese la iveală cu fiecare declarație publică...

Se pare că Ministrul Justiției nu are aprobarea să anunţe decizia în cazul procurorului şef al DNA și își permite să ne rîdă în față, vorbind de o posibilă conferință pe această temă, chiar de sărbători, în ziua de 31 decembrie.

Pe lăngă faptul că nu ia atitudine față de abuzurile DNA, că sfidează o parte a societății civile care constată nereguli legate de modul în care se face justitie în România, Tudorel Toader pare a fi intermediarul dintre Kovesi și Dragnea, oferind asigurări publice despre întârzierea intenționată a publicării deciziei privind raportul întocmit de IJ, în detrimentul (speranța) unor întelegeri de culise, cu privire la dosarele lui Dragnea.

Veți spune că sunt doar speculații, însă, nu am găsit încă un alt răspuns la intrebarea: Ce îl oprește pe Toader să își prezente concluziile, ca ministru al Justiţiei, vis-a-vis de raportul Inspecţiei Judiciare ?

Între timp, Tudorel să nu mai facă glume proaste, mai ales când nu sunt ale lui...", se arată într-un comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO de către Partidul Ecologist Român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.