Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de AMPLOARE în București și 7 județe din țară: 16 persoane, aduse pentru audieri

observatorulph.ro
perchezitii

Poliţiştii din Argeş efectuează joi percheziţii în şapte judeţe şi în municipiul Bucureşti, la domiciliile unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste un milion de lei. 

"Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice (...), sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează 28 de percheziţii la domiciliile unor persoane şi la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale din judeţele Argeş, Vâlcea, Gorj, Neamţ, Iaşi, Dâmboviţa, Mehedinţi şi din Bucureşti. La activităţi participă şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Vâlcea, Gorj, Neamţ, Dâmboviţa, Mehedinţi şi Iaşi", se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, informează agerpres.ro.

Donald Trump surprinde din nou! Numire controversată într-o funcție cheie în guvern


Conform aceleiaşi surse, descinderile au loc într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală. 

"Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie 2014 - august 2015, administratorul unei societăţi comerciale din Ştefăneşti, judeţul Argeş, ar fi evidenţiat în actele contabile achiziţii fictive de mărfuri de la societăţi comerciale de tip fantomă. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 1.025.000 de lei", se precizează în comunicat. 

După finalizarea percheziţiilor, 16 persoane vor fi conduse la sediul IPJ Argeş pentru audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.