Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de AMPLOARE în București și cinci județe din țară

observatorulph.ro
perchezitii

La data de 16.01.2017, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu  împreună cu ofiţeri de poliţie  din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice- I.G.P.R. și ai Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au efectuat  un număr de 17 percheziții pe raza judeţelor Giurgiu, Constanța, Buzău, Ilfov, Argeș şi a municipiului București  în cadrul unei acţiuni vizând  destructurarea unui grup infracțional organizat format din 47 de persoane, specializat în săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor (materiale, servicii) şi produselor agro-alimentare.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2011-2014  suspecţii au creat  un prejudiciu bugetului de stat în valoare  de 7.600.000 de euro, prin înregistrarea în evidenţele financiar-contabile a unor achiziții fictive de bunuri și servicii, de la societăți comerciale fantomă, controlate de către membrii grupului infracțional.

La activități au participat polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Constanța, Buzău, Ilfov, Argeș și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.