Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de AMPLOARE în București și Vâlcea, într-o cauză penală! Groapa de gunoi Horezu, vizată de anchetă / UPDATE

perchezitii

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni prevăzute de legea apelor, legea protecţiei mediului şi legea pentru prevenirea şi sancţionarea unor fapte privind degradarea mediului.

În cursul zilei de astăzi, 21 septembrie 2017, pe baza autorizaţiilor emise de către instanță, se efectuează în colaborare cu lucrători de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, 16 percheziții pe raza judeţului Vâlcea şi mun. Bucureşti, din care trei la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre suspiciuni de săvârşire a unor fapte de corupţie de către administratorul SC SACOMET SA Horezu, societate ce deţine în administrare groapa de gunoi de la Măldăreşti, pentru obţinerea autorizaţiilor de funcţionare de la Mediu şi Ape.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.