Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PERCHEZIȚII DIICOT la două instituții publice

diicot

Marți, 2 august, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul  Teritorial Vaslui împreună cu lucrători din cadrul Direcției Generale Anticorupție -  Serviciul Județean Anticorupție Vaslui şi ofişeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate  Vaslui au efectuat un număr de 19 de percheziţii, dintre care 11 la domiciliile unor persoane, 6 la societăți comerciale și două la instituții publice, de pe raza judeţului Vaslui având ca scop destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2013 –  2016 pe raza județului  Vaslui s-a  constituit un grup infracţional organizat care a avut ca scop desfăşurarea, în mod constant, de activităţi de primire, deţinere, transportare şi ulterior, de vânzare de ţigări, aduse din Republica Moldova, membrii grupului cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Vezi și: Clotilde Armand vrea referendum privind finanţarea Catedralei Mântuirii Neamului

În urma percheziţiilor efectuate au fost găsite şi ridicate următoarele bunuri: suma de 94.222 lei și 16.220 ţigarete provenite de contrabandă.

În vederea audierii şi a dispunerii măsurilor legale au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial Vaslui din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism un număr de 8 persoane.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor din cadrul Inspectoratului de Poliție a Județului Vaslui - Serviciul de investigare a criminalității economice și Serviciul investigații criminale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost derulată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui și a Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Vezi și: Casa Regală anunță programul funeraliilor Reginei Ana a României

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.