Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții DIICOT la Galați la persoane bănuite de trafic de droguri

diicot

La data de 26.04.2017 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au efectuat un număr de 7 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Galaţi  într-o cauză vizând săvârşirea de către mai multe persoane a infracţiunii de droguri de risc.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în perioada  noiembrie 2016 – aprilie 2017, pe raza municipiului Galaţi,  inculpaţii Hagiu Mihai, Cocu Gheorghiţă şi Neagu Ion au procurat, cumpărat, deţinut şi vândut cantitatea de peste 1.400 grame cannabis sub formă de marijuana.

Serena Williams, noi atacuri DURE la adresa lui Ilie Năstase

În aceeaşi perioadă inculpatele Radu Renata şi Papa Constanţa au cumpărat, deţinut şi vândut droguri de risc sub formă de  rezină de cannabis.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate a fost găsită şi ridicată cantitatea de peste 172 de grame de cannabis sub formă de marijuana.

Descoperire importantă: De ce sunt periculoase, de fapt, băuturile energizante

La data de 26.04.2017 s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Hagiu Mihai, Cocu Gheorghiţă, Neagu Ion, Radu Renata şi Papa Constanţa.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului Galaţi cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive, pentru o durată de 30 de zile faţă de inculpaţi.

Acţiunea a fost desfăşurată cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Sprijinul tehnic a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.