Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții DIICOT la traficanții de migranți: Mai mulți polițiști vizați

news alert

DIICOT Timişoara a anihilat, joi, o reţea de traficanţi de migranţi, care acţiona în zona Arad şi care beneficia de sprijinul a doi poliţişti de frontieră, faptele fiind înregistrate în anul 2011. 

Traficanţii au fost prinşi şi condamnaţi în Ungaria, dar acum, după eliberarea lor, DIICOT Timişoara a deschis dosarul pentru a vedea dacă activitatea infracţională a respectivelor persoane mai continuă. 

"Acţiunea este pe un dosar mai vechi, faptele sunt comise în 2011, iar astăzi s-a declanşat respectivul dosar pentru a fi finalizat faţă de toţi membrii grupării, inclusiv de palierul de sprijin al activităţilor infracţionale.

Vezi și: Finul lui Victor Ponta a DEMISIONAT din PSD: la ce partid a trecut

Nu sunt fapte recente; este o grupare de trafic de migranţi care acţiona în zona Arad la momentul respectiv şi cu sprijinul a doi poliţişti de frontieră la acel moment, care aveau rolul de a le proteja acţiunile de la acel moment, când încărcau migranţii şi când se deplasau către frontieră. 

La ultimul transport monitorizat la momentul respectiv, transportatorii şi călăuza au fost prinşi şi arestaţi de către autorităţile ungare şi au suferit după aceea o condamnare cu executare, din care s-au eliberat în Ungaria în urmă cu vreo şase luni, moment în care, revenind în ţară, au fost reluate cercetările faţă de ei să vedem dacă cumva şi-au reluat activităţile infracţionale. Astăzi s-a declanşat acel dosar pentru a fi finalizat faţă de toţi membrii grupării, inclusiv de palierul de sprijin al activităţilor infracţionale', a declarat joi, pentru Agerpres, Alex Florenţa, procuror-şef al DIICOT Timişoara.

Vezi și: România se orientează către China, în ciuda opoziției SUA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.