Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PERCHEZIȚII la Facultatea de Medicină Veterinară din Capitală

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE Cei doi profesori incriminați sunt tată și fiu.

UPDATE „Procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Casație și Justiție, împreună cu polițiști ai Direcției de Investigare a Infracțiunilor Economice – Inspectoratul General al Poliției Române, precum și ai Direcției de Operațiuni Speciale, au surprins în flagrant, în cursul zilei de astăzi, un cadru didactic de la Facultatea de Medicină Veterinară a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, în timp ce primea cu titlu de mită suma de 10.500 lei. Suma îi era înmânată de un student ce colectase banii și de la alți colegi, în vederea promovării unor examene restante.

Tot astăzi, pe baza autorizațiilor emise de către instanță, sub coordonarea procurorilor, ofițeri ai structurilor anterior menționate au efectuat percheziții în cinci locații, respectiv trei la birouri din sediul universității și două domiciliare.”, anunță Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurorii de la Parchetul General efectuează joi percheziţii la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti într-un caz de corupţie. 

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, percheziţiile au loc după ce un cadru didactic a fost prins în flagrant în timp ce lua 10.500 lei mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.