Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la o casă de avocatură care l-a reprezentat pe Traian Băsescu la procese

diicot

Procurorii DIICOT percheziţionează joi sediul unei case de avocatură, “Țucă, Zbârcea și Asociații”, în cadrul unei anchete care vizează o grupare care a prejudiciat creditorii a două societăţi comerciale având ca obiect de activitate comerţul cu produse farmaceutice. Conform România TV, casa de avocatură l-ar fi reprezentat, în trecut, și pe Traian Băsescu în diferite procese.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii efectuează cercetări faţă de un grup infracţional organizat constituit cu scopul de a prejudicia creditorii a două societăţi comerciale având ca obiect de activitate comerţul cu produse farmaceutice, prin crearea intenţionată a stării de insolvenţă, iar mai apoi falimentul firmelor, activele acestora fiind preluate de către o altă societate comercială controlată de către aceleaşi persoane, prin intermediul unor firme cu sediul în Olanda şi Cipru.

Citește și: Declarații halucinante ale judecătoarei care era amanta lui Cristi Borcea: Banii nu erau mită, erau pentru că ne…

Prin ordonanţa din data de 18 mai 2015, a fost începută urmărirea penală "in rem" pentru comiterea infracţiunilor de constituire de grup organizat, delapidare şi bancrută frauduloasă.

Joi, procurorii DIICOT au întreprins o percheziţie la sediul unei case de avocatură, pentru ridicarea de înscrisuri în baza cărora două dintre respectivele societăţi comerciale au efectuat în contul acesteia 17 transferuri bancare, în vederea stabilirii scopului pentru care au fost efectuate aceste plăţi.

Dosarul este instrumentat împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Citește și: Sute de demisii în PNL după declarația ”distonocalm” a lui Tudor Barbu: O deputată pleacă și ea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.