Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții URIAȘE în București și Hunedoara: Prejudiciu de 1 milion de euro

observatorulph.ro
perchezitii

La această oră, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române efectuează 9 percheziții în București și Hunedoara, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1 milion de euro, prin evaziune fiscală.

În această dimineață, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, efectuează 9 percheziţii, dintre care 8 în București și una în judeţul Hunedoara, la firme și persoane fizice bănuite de evaziune fiscală.

CUTREMUR în SUA: Fostul șef al FBI face DEZVĂLUIRI GRAVE despre ce i-a cerut Donald Trump

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012-2014, cei în cauză ar fi creat un mecanism infracțional în scopul fraudării bugetului de stat, prin neînregistrarea în evidenţele contabile a tuturor veniturilor obţinute și prin înregistrarea în evidențele contabile a unor documente ce nu aveau la bază operațiuni reale, în domeniul agroalimentar (cereale).

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste 1 milion de euro.

Totodată, vor fi puse în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele bănuite în cauză, cu vârste cuprinse între 31 și 52 de ani, urmând a fi conduse la audieri.

La activități participă și polițiști specializați în investigarea criminalității economice și criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, precum și luptători ai Serviciului Intervenții și Acțiuni Speciale al Poliției Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.