Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii ale procurorilor în casa unui europarlamentar PNL

mascati1

Procurorii şi poliţiştii au descins la sediile unei clinici private, dar şi la locuinţele a doi politicieni. Oamenii legii au informaţii că la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiș s-ar fi făcut unele decontări fictive.

Un pacient de 96 de ani, consultat pentru probleme în cuplu, un altul care a mers la medic de 18 ori într-o singura lună. Acestea sunt motivele pentru care procurorii au demarat o anchetă în privinţa clinicii private MedLife. Sediul clinicii din Mehedinţi este în locuinţa fostului președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, europarlamentarul liberal Cristian Buşoi, conform Digi24.

La Timișoara este percheziționat sediul clinicii SelfMed, condusă de Diana Nicoară, soția liberalului Flavius Nicoară, fostul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului. Descinderi au loc și la locuința democrat-liberalului Cristian Careba, fostul șef al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș, suspectat de anchetatori că ar fi facilitat aceste decontări.

Prejudiciul estimat de procurori în acest caz se ridică la 100.000 de lei. Deocamdată nu se cunoaște numărul persoanelor implicate în această rețea.

UPDATEReacţia europarlamentarului Cristian Buşoi la percheziţiile procurorilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.