Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii de AMPLOARE. Două persoane, în AREST PREVENTIV după ce au cumpărat LSD şi haşiş prin Darknet

perchezitii

Două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar o a treia a primit control judiciar pentru 15 zile pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc fără drept.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în cursul lunii iulie 2017, din Marea Britanie a fost expediat un colet care conţinea 100 timbre LSD, droguri de mare risc care au fost comandate prin intermediul reţelelor Darknet.

Citeşte şi: LIDER ALDE, operat de URGENȚĂ în Germania! Acuzaţii BOMBĂ: Medicii români l-ar fi diagnosticat GREŞIT

"La datele de 28 şi 31 iulie, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Tg. Mureş împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş au efectuat un număr de şase percheziţii domiciliare, în urma acestor activităţi fiind găsite şi ridicate 100 de doze de LSD, aproximativ 20 grame de haşiş, grindere şi microcântare", informează un comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Procurorii DIICOT Tg. Mureş au dispus, pe 28 iulie, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Moldovan Cristian, Cif Traian şi Pol Alexandru pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc fără drept.

Citeşte şi: Mişcare de FORŢĂ a DNA: Fost primar şi alte 23 de persoane, trimise în judecată

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în cursul lunii iulie 2017, din Marea Britanie a fost expediat un colet care conţinea 100 timbre LSD, droguri de mare risc care au fost comandate prin intermediul reţelelor Darknet.

"La solicitarea DIICOT - Serviciul Teritorial Tg. Mureş, Tribunalul Mureş a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor Cif Traian şi Pol Alexandru pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de inculpatul Moldovan Cristian procurorii DIICOT Târgu Mureş au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 15 zile", se arată în comunicat.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Regele Ferdinand I" .

Citeşte şi: CUTREMUR pe piaţa valutară: Dolarul SCADE din nou şi atinge un minim RECORD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.