Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii de amploare ale DNA, la şefi ai Poliţei. UPDATE

mascati1

Luni dimineaţa, procurorii DNA efectuează mai multe percheziţii la şefi ai Poliţiei.

Sunt percheziţionate birourile şefului IPJ Bistriţa-Năsăud, Ovidiu Mureşan, a adjunctului IPJ Bistriţa Năsăud, Ciprian Buta, dar şi a şefului Poliţiei Rutiere Bistriţa-Năsăud, Roberto Hasnaş. Percheziţii ar avea loc şi la locuinţele celor trei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Virginia Roșca, a confirmat, pentru AGERPRES, această informație, însă spune că nu poate oferi detalii despre acțiunea DNA și persoanele care sunt vizate de către procurori.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție  –  Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în cursul anului 2014,  a unor infracțiuni de corupţie şi asimilate infracţiunilor de corupţie.

CE COMUNICA OFICIAL DNA

În cursul zilei de 24 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate  percheziții domiciliare în 12 locații situate în localităţi din judeţul Bistriţa Năsăud şi în municipiul Bistriţa, între care trei sedii ale unor instituţii, restul fiind sedii de societăţi comerciale şi domicilii ale unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

UPDATE: Conform informaţiilor publicare de presa locală, percheziţii DNA ar avea loc şi la Direcţia Sanitar-Veterinară a judeţului Bistriţa-Năsăud, dar şi la Poliţia oraşului Năsăud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.