Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii de amploare în patru judeţe. Sunt vizate achiziţii publice

mascati

Poliţiştii efectuează, miercuri dimineaţa, 12 percheziţii, în 4 judeţe, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi comercializarea de bunuri şi servicii la preţuri supraevaluate.

"La data de 1 iulie a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice - Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), poliţiştii din Dolj, Mehedinţi, Olt şi Argeş efectuează 12 percheziţii, în cele 4 judeţe, la persoane bănuite de infracţiuni în domeniul achiziţiilor publice, evaziune fiscală şi spălare de bani", informează un comunicat al IGPR.

Potrivit sursei citate, sunt vizate 12 societăţi comerciale care, în perioada 2010 - 2013, ar fi vândut unei instituţii din Dolj, la preţuri supraevaluate, bunuri şi servicii. 

"De asemenea, din cercetări a reieşit că reprezentanţii societăţilor implicate în tranzacţiile comerciale ar fi înregistrat în contabilitate operaţiuni fictive, sustrăgându-se astfel de la plata obligaţiilor fiscale faţă de bugetul statului", precizează IGPR. 

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.