Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de AMPLOARE la Spitalul Județean Galați: Ofițerii anticorupție l-au REȚINUT pe șeful Serviciului de Medicină Legală

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Şeful Serviciului de Medicină Legală Galaţi, dr. Iuliu Fulga, a fost reţinut pentru 24 de ore de ofiţerii serviciului teritorial al Direcţiei Generale Anticorupţie, în urma unor percheziţii efectuate joi, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunal, la Spitalul Judeţean de Urgenţă ''Sf. Apostol Andrei'', într-un dosar privind fapte de corupţie, au informat vineri surse judiciare.

Conform acestora, alături de Fulga a mai fost reţinută o persoană, tot din cadrul Serviciului de Medicină Legală Galaţi. Descinderile de joi au vizat biroul de achiziţii din cadrul spitalului judeţean, serviciul de medicină legală şi secretariatul unităţii spitaliceşti, acuzaţiile fiind de abuz în serviciu şi uz de fals.

Citește și: Dezvăluiri din sala de judecată! Emil Boc, în fața judecătorilor: 'Aşa ceva nu a existat sau eu nu ştiu să fi existat în PDL'

Cercetările sunt legate de un contract externalizat de furnizare servicii, cel mai probabil transport decedaţi, între Serviciul de Medicină Legală şi o firmă privată, care ar fi fost făcut prin încălcarea legii.

Cei doi suspecţi urmează să fie prezentaţi vineri instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi au spus doar că este vorba de o anchetă în curs de derulare, conform Agerpres.

Acţiunea ofiţerilor anticorupţie şi a procurorilor a fost sprijinită de efective de jandarmi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.