Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii de ULTIMĂ ORĂ în Cluj. Bărbaţi REŢINUŢI pentru infracţiuni silvice. Prejudiciu IMENS

perchezitii mascati

Poliţiştii din Cluj au reţinut trei bărbaţi bănuiţi de fapte ilegale la regimul silvic, prin care s-ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 250.000 de euro, a informat marţi Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Luni, poliţiştii de la Serviciul de Ordine Publică şi cei de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au efectuat 8 percheziţii în locaţii din municipiul Cluj-Napoca, oraş Huedin şi comunele Beliş, Poieni şi Mărişel, din judeţul Cluj.

Citeşte şi: Mişcare de ULTIMA ORĂ: Cum ar putea deveni Dacian Ciolos liderul unui partid parlamentar

Potrivit IGPR, în urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate bunuri şi înscrisuri cu valoare probatorie şi au fost sechestrate obiecte şi diverse sume de bani.

Ulterior, au fost extinse cercetările faţă de trei bărbaţi, în vârstă de 50, 40 şi 59 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, comuna Beliş, respectiv comuna Poieni, judeţul Cluj, care, la data săvârşirii faptelor, îndeplineau atribuţii de lucrători silvici.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la infracţiunea de tăiere ilegală de arbori din fondul forestier naţional, furt de arbori din fondul forestier naţional şi fals intelectual.

Prejudiciul stabilit până în prezent se ridică la echivalentul în lei a aproximativ 250.000 de euro, se mai arată în comunicatul IGPR.

Citeşte şi: VIDEO - Klaus Iohannis, mesaj EMOŢIONANT de Ziua Marinei. 'Sfânta Fecioara Maria să vă ocrotească şi să vă însoţească oriunde unde aţi fi' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.