Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii DIICOT: Soţul Alinei Bica, săltat de procurori

diicot

Procurorii DIICOT Braşov efectuează miercuri dimineaţa mai multe percheziţii în judeţ, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii, însoţiţi de poliţişti, au descins în 10 locaţii din municipiul Braşov şi din Făgăraş, la mai multe firme. 11 persoane vor fi duse la audieri, printre care şi soţul fostului procuror-şef al DIICOT, Alina Bica.

Anchetatorii vizează trei firme importante din Făgăraş, din domeniul construcţiilor. Acestea utilizau două firme fantomă din Alba şi una din Cluj. Liderul grupării, Dan Vasile, apare în denunţul lui Ovidiu Tender de la DNA, pentru că acesta a luat, împreună cu soţul Alinei Bica, pachetul majoritar de la UPRUC SA Făgăraş.

Mircea Bica este acuzat de evaziune fiscală, însă percheziţiile de miercuri nu au loc şi la firma acestuia, pentru că anterior a avut loc o acţiune de ridicare de documentele desfăşurată de ANAF. Soţul Alinei Bica are o firmă de afine şi este acuzat de evaziune fiscală în valoare de 80.000 de lei.

Prejudiciul în dosar se ridică la 15 milioane de lei, dintre care 7 milioane din evaziune şi 8 milioane din spălare de bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.