Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii domiciliare în Dolj, la persoane suspectate de furturi de piese auto

perchezitii

Poliţişti din cadrul mai multor secţii şi a cinci grupe de luptători din cadrul serviciilor de Acţiuni Speciale din Dolj şi Olt au efectuat şapte percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 36 de ani, bănuite de comiterea de furturi de piese, componente şi subansamble auto.

Potrivit IPJ Dolj, persoanele sunt bănuite că au furat acumulatori, piese şi subansamble auto, în luna noiembrie 2016 şi aprilie 2017 dintr-un parc auto second-hand, situat pe Centura de Nord a municipiului Craiova, respectiv din incinta unui punct de lucru al unei societăţi comerciale cu sediul în localitatea Işalniţa, judeţul Dolj. Prejudiciul produs se ridică la peste 40.000 lei. "Poliţiştii au reuşit să recupereze 20.000 de lei, prejudiciu produs de autori unei unităţi comerciale din localitatea doljeană Işalniţa şi să-l restituie integral reprezentanţilor societăţii, oamenii legii reuşind să-i prindă în flagrant în noaptea de 11/12.04.2017 pe doi dintre participanţii la comiterea furtului, în timp ce transportau într-o maşină bunurile sustrase, aceştia fiind arestaţi preventiv la acea dată. Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au documentat întreaga activitate infracţională a persoanelor în cauză, iar cu ocazia percheziţiilor puse în executare în dimineaţa zilei de joi, 12 octombrie a.c., în localitatea Piatra-Olt, judeţul Olt, au reuşit să depisteze celelalte 7 persoane implicate", precizează sursa citată.

În urma audierilor, cinci suspecţi au fost reţinuţi pentru furt calificat, iar în cursul zilei vineri judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova a emis mandat de arestare preventivă pe numele acestora pentru o perioadă de 30 de zile, conform Agerpres. Alţi doi tineri au primit mandate de arest la domiciliu, iar în cursul serii de vineri şi ceilalţi doi inculpaţi urmează să fie prezentaţi instanţei tot cu propuneri de arestare preventivă formulate pe numele lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.