Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PERCHEZIŢII în Bucureşti: Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul care a jefuit o bancă

politia mascati

Poliţiştii bucureşteni au efectuat, miercuri, trei percheziţii domiciliare în Capitală pentru depistarea bărbatului care la finalul săptămânii trecute, sub ameninţarea unei arme, ar fi sustras de la o bancă din Sectorul 4 aproximativ 70.000 de lei.

"Miercuri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au efectuat 3 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi au pus în aplicare 1 mandat de aducere, în vederea depistării bărbatului care la data de 25 mai, sub ameninţarea unei arme, ar fi sustras dintr-o bancă din sectorul 4 suma de 69.000 lei", se precizează într-un comunicat al DGPMB.

Vezi şi: Gabriel Oprea REFUZĂ audierea din Parlament. Condiţia pusă de fostul vicepremier/ DOCUMENT

Vezi şi: CARNAGIU la Kabul: Sute de morți și răniți după o explozie uriașă/ VIDEO UPDATE

Potrivit sursei citate, la percheziţia efectuată la o locuinţă din Sectorul 4 a fost depistat bărbatul, în vârstă de 27 de ani, suspect de săvârşirea faptei şi a fost găsită suma de bani, în valută, reclamată ca fiind sustrasă de către bancă, reprezentând un procent de aproximativ 70% din prejudiciu. 

"Din cercetările efectuate până în acest moment a reieşit faptul că bărbatul şi-ar fi pregătit din timp activitatea infracţională, s-ar fi folosit de un autoturism pentru a-şi asigura scăparea şi imediat după săvârşirea infracţiunii şi-ar fi achiziţionat alte obiecte de vestimentaţie şi un alt rucsac. Cu privire la arma folosită se fac cercetări în vederea identificării acesteia şi stabilirii cu exactitate a tipului ei şi a condiţiilor legale de deţinere", se arată în comunicat. 

Bărbatul urmează să fie condus la sediul Serviciului Investigaţii Criminale al Poliţiei Capitalei în vederea audierii şi stabilirii cu exactitate a împrejurărilor săvârşirii faptei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.