Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii într-un dosar cu prejudiciu de 2 milioane de euro. UPDATE

politia mascati

Luni dimineaţa au loc mai multe percheziţii, vizate fiind nereguli în gestionarea reţelelor electrice. Poliţiştii de investigare a criminalității economice din Argeș efectuează 9 percheziţii, pe raza judeţului Argeş, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de conflict de interese şi abuz în serviciu.

Poliţişti ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş desfăşoară o acţiune care vizează probarea activităţii infracţionale a două persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor de conflict de interese şi abuz în serviciu.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române şi D.I.P.I..

Din cercetările polițiștilor a reieşit faptul că, un bărbat, ar fi favorizat o societate comercială pentru ca aceasta să obţină lucrări la rețeaua de instalaţii electrice de pe raza judeţului Argeş.

Prejudiciul creat bugetului de stat prin neplata impozitului pe profit este estimat la peste 2.000.000 de euro.

UPDATE: Potrivit unor surse judiciare, una dintre descinderi are loc la domiciliul lui Ștefan Frântu. Acesta este suspectat că, în calitatea pe care o avea în cadrul CEZ, ar fi favorizat o firmă pentru obținerea de contracte de lucrări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.