Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PERCHEZIŢII la CFR: Zeci de persoane vizate

perchezitii

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş şi Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează, sâmbătă, percheziţii la sediul CFR Târgu Mureş şi la locuinţele a 53 de persoane, într-un dosar de furt şi furt calificat, vizând sustragerea unor cantităţi însemnate de motorină.

Vezi și: Lovitură de teatru în scandalul cu plagiatul lui Kovesi

"La data de 12 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mureş, efectuează 54 de percheziţii (53 la locuinţele unor persoane fizice şi una la sediul unei regii autonome de stat cu profil de transport feroviar). Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi sustras cantităţi mari de combustibil, în mod repetat, prin diferite dispozitive artizanale aplicate pe motorul locomotivelor pe care îşi desfăşurau activitatea. O parte din combustibilul sustras era folosit în scop personal, iar o parte era comercializat sub preţul pieţei", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mureş. 

Potrivit sursei citate, peste 60 de persoane vor fi conduse la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Vezi și: SONDAJ intern PNL: surpriză URIAȘĂ la alegerile parlamentare. PROBLEME pentru PSD (surse)

Biroul de presă al IPJ Mureş a precizat că la acţiune participă peste 125 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care sunt sprijiniţi de poliţişti din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Gruparea Mobilă de Jandarmi 'Sabin Motora'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.