Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la o grupare de cămătari

perchezitii

Marţi dimineaţa, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa efectuează 10 percheziţii la sedii de societăţi comerciale şi la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în şantaj şi cămătărie. De asemenea, vor fi puse în executare cinci mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni.

Marţi, 31 martie, peste 70 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, efectuează 10 percheziţii, pe raza municipiilor Slobozia şi Bucureşti, la sedii ale unor societăţi comerciale şi la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în şantaj şi cămătărie.

Totodată, sunt puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

La activităţi participă şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Membrii grupării sunt bănuiţi că ar fi împrumutat sume de bani importante, cu o dobândă mare, mai multor persoane.

Astfel, în cazul în care membrii grupului infracţional nu obţineau sumele de bani rezultate din împrumutul propriu zis şi dobânda stabilită ar fi procedat la inducerea unei stări de temere victimelor prin ameninţarea cu acte de violenţă împotriva lor sau a persoanelor apropiate.

Persoanele împrumutate de membrii grupului infracţional organizat erau, de regulă, administratori ai unor societăţi comerciale care deţin în patrimoniu bunuri imobile sau mobile ce reprezintă o garanţie pentru recuperarea sumelor de bani împrumutate şi a dobânzilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.