Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la primăria lui Vanghelie

mascati1

Procurori însoţiţi de poliţişti au descins vineri dimineaţa la Primăria Sectorului 5, instituţie condusă de primarul Marian Vanghelie.

Procurorii susţin că funcţionarii vizaţi primeau acte şi documente false în baza cărora întocmeau dosare sociale pentru obţinerea de ajutoare. După încheierea percheziţiilor, mai multe persoane vor fi duse la audieri.

Vezi şi: Ponta şi Oprea, ameninţaţi de Vanghelie cu DNA după percheziţiile de la Primăria Sectorului 5

UPDATE - Comunicatul oficial:

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti efectuează urmărirea penală într-o cauză ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu, în legătură cu procedura de acordare a unor ajutoare sociale.

În cursul zilei de 19.12.2014 a fost declanşată o acţiune la care participă procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi 120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, fiind efectuate 25 de percheziţii în municipiul Bucureşti, inclusiv la o instituţie publică.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi D.G.P.M.B. – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.