Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii DNA la Primăria Ploieşti. UPDATE

mascati1

Marţi dimineaţa au loc percheziţii în incinta Primăriei Ploieşti. Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA Prahova vizează fapte de corupţie în legătură cu finanţarea echipei de fotbal Petrolul Ploieşti.

Procurorii DNA au mai percheziţionat Primăria Ploieşti şi în urmă cu un an. Primarul municipiului Ploiești, Iulian Bădescu a fost audit atunci în dosarul privind modul în care, începând cu luna decembrie a anului 2012, de la bugetul local al municipiului au fost alocați trei milioane de euro ca premii pentru performanțele sportive ale echipei de fotbal Petrolul Ploiești. În acelaşi dosar au fost audiaţi şi 26 de consilieri locali.

UPDATE 1: Percheziţii au avut loc şi la domiciliul primarului Iulian Bădescu.

UPDATE 2: Primarul Iulian Bădescu este urmărit penal în dosar.

UPDATE 3: "Deocamndată suntem la faza de ridicări de documente. O să mă prezint la DNA să văd despre ce e vorba, deşi nu am fost citat. Am calitatea de suspect, presupun pentru abuz în serviciu. Emoţii am prin natura acestui lucru. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. Nu am făcut nimic greşit", a declarat primarul Bădescu la B1 TV.

UPDATE 4: OFICIAL DNA - Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2013-2014. În cursul zilei de 03 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 2 locații, situate în municipiul Ploiești, dintre care una este sediul unei instituții publice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.