Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perechea Georgia Crăciun/Alexandra Dulgheru a fost eliminată în turul 1 la BRD Bucharest Open

alexandra dulgheru

Jucătoarele române Georgia Crăciun și Alexandra Dulgheru au fost eliminate în turul 1 al probei de dublu la BRD Bucharest Open, turneu de tenis dotat cu premii totale în valoare de 226.750 dolari, fiind învinse de favoritele numărul 2, Elise Mertens (Belgia) și Demi Schuurs (Olanda), cu scorul de 6-3, 6-3.

Beneficiarele unui wild card din partea organizatorilor, Crăciun și Dugheru au fost învinse de cuplul belgiano-olandez într-o oră și 16 minute. Jucătoarele române vor primi pentru participare 960 de dolari și 1 punct WTA, scrie agerpres.ro.

Perechea Elise Mertens (Belgia)/Demi Schuurs (Olanda) va juca în sferturile de finală ale probei de dublu cu Alexandra Cadanțu (România)/Danka Kovinic (Muntenegru).

Tot în proba de dublu, jucătoarea română Irina Bara și croata Tereza Mrdeza au fost învinse, miercuri, în sferturile de finală, de perechea argentiniană Catalina Pella/Nadia Podorska în două seturi, 6-3, 6-3.

Bara și Mrdeza vor primi pentru atingerea sferturilor de finală suma de 1.820 de dolari și 60 de puncte WTA. Cuplul Catalina Pella/Nadia Podorska va juca în semifinale cu învingătoarea din partida Elise Mertens (Belgia)/Demi Schuurs (Olanda) — Alexandra Cadanțu (România)/Danka Kovinic (Muntenegru).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.