Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perfect Journeys anunță noi standarde în Turism. Brandul Perfect Tour se relansează

vacanta, turism, strainatate

Perfect Journeys, o companie creata de un grup de investitori romani, anunță preluarea în franciză și relansarea Perfect Tour, unul dintre cele mai cunoscute și puternice branduri de pe piața autohtonă a vacanțelor premium din ultimii ani, informează realitatea.net.

Pentru a intari si consolida brandul Perfect Tour, noii investitori au semnat un parteneriat exclusiv cu una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania – Go Travel. Noul parteneriat strategic cu Go Travel va avea un impact semnificativ pe piata de vacante datorita unei puteri de negociere mai buna cu furnizorii, a unor costuri operationale mai mici, asigurand astfel preturi mai competitive clientului final.

Proiectul Perfect Journey prevede relansarea barandului Perfect Tour cu o infuzie de capital de până la 2 mil. euro în următorii 3 ani.

DNA cere încuviinţarea REŢINERII şi ARESTĂRII unui deputat PMP

Folosindu-se de experiența și cunoștințele unora dintre cele mai bune două echipe de travel, una specializată pe servicii de top în domeniul călătoriilor de afaceri, alta pe vacanțe premium, Perfect Journeys are toate premisele să impună noi standarde și să aducă un plus de siguranță pentru turiștii români, indiferent de destinația aleasă. Valorile promovate de Perfect Tour vor căpăta noi valențe, iar noile tehnologii puse la dispoziție de Go Travel vor îmbunătăți atât experiențele clienților on-line, cât și pe cele ale celor off-line, tradiționali. De asemenea, departamentul de “Customer Care” va avea la dispoziție noi instrumente performante, pentru a veghea permanet asupra bunei desfășurări a vacanțelor.

Perfect Tour nu dispare, merge mai departe bazându-se pe aceleași valori și punând întotdeauna clientul pe primul loc.

Parlamentul a decis: schimbare MAJORĂ la Monitorul Oficial

Parteneriatul exclusiv și asocierea cu una dintre cele mai importante companii de travel, Go Travel, asigură Perfect Journeys un viitor sustenabil. Prin investiții în tehnologie, diversificarea destinațiilor și implementarea de noi servicii, Perfect Tour are toate premisele unei creșteri sănătoase, bazate pe profesionalism, creativitate, flexibilitate și consecvență.

“Actualii clienți Perfect Tour nu vor simți nicio schimbare în urma acestei tranzacții, cu, dimpotrivă, vor avea accesul la noi servicii și la o varietate mai mare de oferte cu cel mai bun raport calitate/preț”, a declarat Catalin Musat, director general ”Go Travel”.

Scandal în direct la TV: Domnule Ghiță, ați tras ceva pe nas înainte de emisiune


“Timp de peste 12 ani, Perfect Tour a crescut ca un copil într-o familie fericită. Am investit toate resursele, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Perfect Tour s-a impus pe piață prin profesionalism, servicii de cea mai bună calitate și o umanizare fără precedent a procesului de confugurare a vacanței ideale pentru fiecare client în parte, figurând ani la rând în topul celor mai bune agenții de turism și Business Travel din România. Viața are însă mai mult etape, iar 'copilul' trebuie să evolueze, să meargă mai departe și să depășească orice probleme. Nu-l abandonez la greu, cum n-am făcut-o niciodată, ci, din contră, voi veghea cu și mai multă atenție ca, în perioada de tranziție, volorile Perfect Tour și grija față de client să atingă cote și mai înalte. Sunt convinsă că cei mai buni specialiști în travel reuniți sub umbrela Perfect Journeys vor reuși să deschidă, pentru actualii și viitorii clienți Perfect Tour, un nou univers al vacanțelor premium, bazat pe încredere, siguranță, inspirație, varietate și responsabilitate. Noii investitori vor continua modernizarea agentiilor existente, prin integrarea conceptului Travel Boutique, pe care am reusit sa-l dezvoltam in ultimul an doar in Bucuresti, Brasov si Constanta.” declară Corina Păcuraru, proprietarul Perfect Tour SRL", a afirmat Corina Păcuraru, proprietar Perfect Tour SRL.

Fondata în 2004, Perfect Tour a devenit în scurt timp una dintre cele mai importante agenții de pe piața serviciilor de turism din România, cu 10 locații proprii si un call center performant. De asemenea, Perfect Tour este un puternic promotor al vacanțelor premium, dar si al celor petrecute în familie, cu copiii, fiind agenție acreditată oficial Disneyland Paris în Romania, din 2009, și o sursa inepuizabila de pachete speciale, precum Crăciun în Laponia, acasă la Moș Crăciun”, și croaziere pentru părinti și copii.

În 2015, Perfect Tour a fost votată “Cea mai bună agenție Business &MICE” de juriului de specialitate al celei de-a 8-a editii a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment din industria hoteliera, a turismului și a ospitalității din România, precum și de clientii corporate sș pasionatii de calatorii. Iar în 2014, Perfect Tour a fost desemnată “Cea mai buna agenție de turism din România”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.