Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pescarul Dragnea loveşte din nou: Poveşti pescăreşti în Deltă/ FOTO

fishingandhuntingtv.com
dragnea pescar

De când a publicat pe Facebook o fotografie de la pescuit, Liviu Dragnea a atras atenţia comunităţii de pescari din România. Ultima ispravă a preşedintelui PSD este un interviu pentru site-ul televiziunii The Fishing & Hunting Channel, în care se laudă cu peştii prinşi.

Dragnea se declară un pasionat al pescuitului la răpitori, deşi s-a "virusat" recent, în vara acestui an. "Cu toate ca se spune ca iulie nu este cel mai bun timp pentru stiuca, ei bine atunci am facut eu primii pasi in pescuitul cu naluci. Am reusit sa prind cateva stiuci intr-o balta, la Dunare. Dar primul peste rapitor pe care l-am prins nu a fost totusi stiuca, a fost un biban mare, a fost o zi excelenta atunci, am prins si stiuci, si bibani… A fost prima mea zi de pescuit exclusiv la rapitor", afirmă Dragnea în interviul pentru The Fishing & Hunting Channel.

Vezi şi: Rareş Bogdan, replică pentru şefa TVR: 'Ne dă în judecată înainte sau după ce intră în puşcărie?'

Liderul PSD continuă să-şi prezinte palmaresul şi relatează cum a trecut de la crap la peşti răpitori.

"Spinningul este un stil de pescuit extraordinar! Inainte sa fac cunostinta cu spinningul am prins doua stiuci in timp ce pescuiam la crap. Recuperam montura pentru a vedea daca mai sunt boiliesurile la carlig si la vreo zece metri de mal s-a agatat stiuca… Ei bine, treaba asta s-a repetat si am avut a doua stiuca pescuind la crap. (...) Insa recunosc ca nu am stiut pana nu de mult timp cat de frumos este sa pescuiesti cu naluci, la rapitor. Am prins si salau… (...) Cateodata se pacaleste si singur! Pentru ca eu l-am prins la oscilanta, in timp ce pescuiam la stiuca… Mi s-a parut ca salaul e un peste la fel de spectaculos ca stiuca. Am vazut si ca bibanul este un mare luptator", mai spune Dragnea.

Vezi şi: EXCLUSIV - Verdictul experţilor CNATDCU: Kovesi NU a plagiat

Dincolo de poveştile pescăreşti, Liviu Dragnea se laudă că printre cele 102 taxe eliminate prin lege de PSD este şi taxa de pescuit. Practic, pescarii ar trebui doar să-şi ia permisele de pescuit, poate chiar să le descarce de pe internet, fără a mai sta la cozi să plătească taxa, mai spune Dragnea. În acelaşi timp, preşedintele PSD susţine necesitatea unui control mai strict al apelor, pentru eliminarea braconaşului, şi chiar înfiinţarea unei gărzi a Deltei Dunării.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.