Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 20 de milioane de dolari au fost strânse la gala împotriva SIDA de la Cannes

HIV SIDA

Cea de-a 24-a gală împotriva SIDA pe care amfAR (The Foundation for AIDS Research) o organizează anual cu prilejul Festivalului de la Cannes a reuşit să strângă joi seară peste 20 de milioane de dolari (aproximativ 17,8 milioane de euro) relatează EFE. Actori şi cântăreţi precum Will Smith, Leonardo DiCaprio, Jessica Chastain, Dustin Hoffman, Nicole Kidman, Diana Ross, Uma Thurman, Nicki Minaj sau Eva Longoria au susţinut cu prezenţa lor aceste eveniment desfăşurat la Hotel de Cap-Eden-Roc din localitatea vecină Antibe.

Nu au lipsit de la eveniment nici David Beckham, Adrien Brody, Christoph Waltz, Tobey Maguire, Jean Paul Gaultier, Irina Shayk sau Bella Hadid, veniţi special pentru această gală sau prezenţi pe covorul roşu cu prilejul Festivalului de la Cannes. Nicole Kidman şi Dustin Hoffman au inaugurat gala reamintind că "trebuie să se pună capăt acestei epidemii care a curmat peste 35 de milioane de vieţi".

La licitaţie a participat şi David Beckham care a propus celui mai bun ofertat să joace un meci de fotbal alături de el şi alţi zece prieteni, în timp ce Will Smith şi Chastain au scos la vânzare o colecţia de poze cu vedete clasice de la Hollywood precum Rita Hayworth, Bette Davis, Joan Crawford sau Katharine Hepburn.

În timp ce fosta redactor şef a revistei Vogue Paris a strâns peste 3 milioane de dolari (2,6 milioane de euro) din vânzarea de creaţii semnate de Alexander McQueen, Balmain, Chanel, Dior, Elie Saab, Fendi, Giambattista Valli, Givenchy, Gucci, Lanvin, Marc Jacobs sau Louis Vuitton. O călătorie de cinci zile cu exploratorul Johan Ernst Nilson pentru a-l cunoaşte pe Dalai Lama în Himalaya, sau un sejur de 7 zile pentru un grup de 60 de persoane în resortul Finolhu din Maldivas s-au numărat de asemenea printre oferte, conform Agerpres.

Gala amfAR este unul din momentele cele mai aşteptate ale festivalului iar organizatorii săi au reamintit că de la debutul său, în 1993, au ajutat la strângerea pentru fundaţie alături de evenimente similare peste 200 de milioane de dolari (aproximativ 178,2 milioane de euro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.