Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 200 de lideri din întreaga lume se reunesc mâine la București

Peste 200 de lideri ai organizațiilor românești din întreaga lume se vor reuni mâine, la Palatul Parlamentului, în cadrul Conferinței Românilor de Pretutindeni.

În total vor participa peste 300 de delegați ai românilor din Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii, R. Moldova, Israel, Serbia și Ucraina.

În calitate de deputat pentru românii de pretutindeni, am organizat acest eveniment în parteneriat cu Federația Asociațiilor Românești din Europa cu sediul la Madrid -FADERE, Consiliul Româno-American din SUA, Asociația Românilor din Italia cu sediul la Roma și Fundația Națională a Românilor de Pretutindeni din București.

Acest eveniment desfășurat cu prilejul celebrării Zilei Naționale a Unirii Principatelor este cea mai mare reuniune a românilor din întreaga lume. Aceasta nu este singura noutate. Statul român nu a contribuit cu nimic în organizarea acestei conferințe, singurul finanțator fiind Consiliul Româno-American. Participanții și-au suportat singuri toate cheltuielile.

La lucrările conferinței, au fost invitați reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Parlamentului, ai Guvernului României, ai Guvernului R. Moldova și lideri ai tuturor partidelor politice din România.

Acțiunea va începe la ora 10.00 în sala N. Iorga a Palatului Parlamentului și vor participa doar persoanele invitate de peste hotare și din țară, precum și reprezentanți ai mass-media.

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.