Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 280 de poliţişti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice la meciul dintre Steaua şi Dinamo

politie

Peste 280 de poliţişti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre Steaua şi Dinamo, programat să aibă loc duminică pe Stadionul "Naţional Arena", potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres de DGPMB.

Poliţiştii vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului şi în alte zone de interes operativ şi vor asigura accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. Vor fi organizate acţiuni de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a se lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor, a acostărilor de persoane, a furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de sau din auto.

Poliţia Capitalei va avea în vedere şi prevenirea şi combaterea infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment sportiv. De asemenea, poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile pe principalele străzi, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.