Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Tobă, audiat peste două ore la DNA: Ce le-a spus fostul șef al Poliției Române procurorilor

Inquam Photos / Octav Ganea
Petre Toba

Fostul şef al Poliţiei Române Petre Tobă, a declarat, la ieşirea de la DNA, unde a fost audiat în dosarul în care fostul ministru de Interne Gabriel Oprea este cercetat pentru abuz în serviciu privind folosirea nelegală a coloanei oficiale, după moartea agentului de la poliţia rutieră Bogdan Gigină, că a răspuns la toate întrebările adresate atât de procuror, cât şi de apărători şi că a lămurit "toate aspectele tehnice". El a mai spus că nu a venit să facă declaraţii în favoarea sau în defavoarea vreuneia dintre părţi. La această oră, la DNA este audiat, în acelaşi dosar, fostul şef al Poliţiei Rutiere Lucian Diniţă.

Veste URIAȘĂ: Încă o companie gigant vine în București și investește masiv. Mii de locuri noi de muncă în Capitală

"Am fost citat ca martor în dosarul privind accidentul în care a fost implicat Gabriel Oprea. Am răspuns la toate întrebările adresate de procuror, la toate întrebările adresate de către apărători şi cu această ocazie cred că am reusit să clarific toate aspectele tehnice care mi-au fost adresate de către procuror şi avocaţi (...) Am jurat că voi spune numai adevărul. Eu nu am venit să fac declaraţii în favoarea sau în defavoarea vreuneia dintre părţi, am venit să prezit situaţia tehnică asa cum a fost", a spus fostul şef al Poliţiei Române la ieşirea de la DNA, unde a fost audiat timp de peste două ore, informează news.ro.

Întrebat de jurnalişti dacă Gabriel Oprea a abuzat de coloana oficială, Tobă a spus: "Este un răspuns pe care îl va da ancheta".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.