Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Phil Collins revine pe scenă cu un turneu european anul viitor

Phil Collins

Cântăreţul britanic Phil Collins, unul dintre cei mai populari artişti ai anilor '80, a anunţat că va reveni pe scenă, după o retragere îndelungată, pentru un turneu european în iunie 2017, informează AFP. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la Royal Albert Hall.

Fostul baterist şi solist al trupei rock Genesis, care nu a mai lansat o nouă melodie din 2002, va cânta timp de cinci seri la Londra pe scena de la Royal Albert Hall, între 4 şi 9 iunie, înainte de a se îndrepta spre Koln, unde va concerta pe 11 şi pe 12 iunie şi spre Paris Bercy, unde se va afla pe 18 şi 19 iunie. Turneul, intitulat "Not Dead Yet: live", este primul după ce starul britanic de 65 de ani şi-a anunţat retragerea în 2011, pe fondul unor probleme de sănătate. În ultimii doi ani, artistul a fost prezent pe scenă în cadrul unor seri în scopuri caritabile, una dintre aceste apariţii fiind pe 12 decembrie 2015 în timpul unui concert pentru fundaţia sa Little Dreams, desfăşurat la Miami Beach, Florida. De asemenea, el a lansat în 2016 set de trei CD-uri denumit "The Singles", care reuneşte cele mai mari succese ale sale.

Phil Collins a vândut până în prezent peste 100 de milioane de albume în timpul carierei sale solo şi peste 150 de milioane alături de Genesis. În ultimii ani, el a lucrat la diverse proiecte, cum ar fi compunerea de melodii pentru musicalul "Tarzan", conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.