Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pițurcă s-ar mai întoarce în România pentru o singură echipă

victor piturca

Ultima oară antrenor la echipa Al Ittihad din Arabia Saudită, Victor Piţurcă este în căutarea unui nou contract de antrenor.

Fostul selecţioner al României nu ar zice nu nici unei oferte din ţară, însă aceasta să vină de la o singură echipă: Universitatea Craiova!

„Am avut două oferte de la echipe din România, dar nu vreau să le dezvălui. Sigur aş veni peste 3-4 ani să antrenez în România, însă singura echipă pe care aş putea s-o pregătesc este Universitatea Craiova! Am eu această ambiţie! Numai să fie vorba despre un proiect serios pentru că atunci când am fost eu acolo, am fost pe banii mei. Şi mai m-au şi înjurat unii!”, a dezvăluit Victor Piţurcă la Dolce Sport.

Citește și: Victor Piţurcă pune tunurile pe Steaua lui Reghecampf: Ce spune fostul selecţioner

Acesta a continuat: „Rămâne în discuţie şi echipa naţională, dacă la Federaţie va veni un om de fotbal. În aceste condiţii, dacă mi se va propune, aş putea reveni pe banca României”.

Despre noul selecţioner al României, neamţul Christoph Daum, Victor Piţurcă a precizat la Dolce Sport: „M-a surprins alegerea lui Daum. Mă aşteptam să fie un fost selecţioner, fie şi străin. El a fost jignit în toate felurile în România. E un antrenor care a obţinut performanţe. Trebuia să fie o mândrie pentru noi că a venit în România. Dar problema este că nu sunt legi, pentru că oamenii de fotbal care l-au jignit ar fi trebuit suspendaţi. Şi nu aşa o lună, două, ci şase luni!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.