Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone, audiat la Parchetul General/ UPDATE

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone face declaratii de presa, dupa intalnirea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu cu primarii si viceprimarii de sector, in Bucuresti

Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat, joi dimineață, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de conflict de interese

Fostul primar al Sectorului 4 a menţionat  la sediul Parchetului General că fiul său nu a avut de câştigat din contractele de care a beneficiat pe perioada când el era primar.

Anihilarea lui Blaga: Toți ceilalți lideri de partide au de ce să tremure

ANI susține că, în perioada 2013 – 2015, Cristian Popescu Piedone a semnat, în calitate de primar, șase acorduri de funcționare și două autorizații de funcționare pentru „God Trust Enterprises SRL”, „Sport Team Kart SRL” și „Chocoland SRL”, ca urmare a cererilor formulate și semnate olograf de către copiii acestuia, asociați și administratori ai societăților comerciale.

Elena Udrea are nostalgia vieţii de student. Ce decizie a luat fosta blondă de la Cotroceni

Mai mult decât atât, mai spun inspectorii, începând cu anul 2013, S.C Sport Team Kart SRL, societate administrată de către fiul persoanei evaluate, a încheiat patru contracte cu Administrația Domeniului Public Sector 4, instituție subordonată Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafețe de 400 mp. Însă, în urma măsurătorilor efectuate a rezultat că aceasta ocupă suprafața de 2.234 mp.

În urma constatării conflictului de interese penal, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.