Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone: Dragnea nici nu stii cat de mic incepi sa....ESTI!

piedone

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, îl critică dur pe liderul PSD Liviu Dragnea după decizia de retragerea a sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu. El consideră că Liviu Dragnea se comporta ca liderul din Coreea de Nord și că prin refuzul său de a ceda presiunilor premierul Sorin Grindeanu a mai câștigat un simpatizant în persoana sa.

Iată toată declarația lui Cristian Popescu Piedone:

”Nu imi place sa citez din clasici mai ales daca ei sunt in viata dar uitandu-ma azi din spatele scenei fara refelectoare in fata raman uimit la tot ceea ce se intampla. In discutia cu prieteni,vecini ,oameni simplii etc am constatat ca majoritatea se intreaba: eu cu cine "dracu" mai votez?

Pentru ca toti sunt praf o apa si un pamant.Nu mai avem doctrina de stanga,dreapta,centru sau conservatoare.Toti au inceput sa confunde politica cu fotbalul , transferuri de la un partid la altul schimbari in timpul jocului sloganuri doar pentru tribune jocul fiind cu totul altul. Aliante contra firii doar pentru ca in politica totul este permis.

Dupa anuntarea cu surle si trambite de catre KIM JONG-UN de Teleorman a viitorului premier Sorin Grindeanu garantand si asumadu-si intreaga responsabilitate pentru el azi aratandu-i cartonasul rosu oare Dragnea nu ar trebui sa isi dea demisia pentru esecul asumat?

Nu l-am cunoscut personal pe Sorin Grindeanu dar de azi a mai castigat un simpatizant.Românii si-au dat seama ca este bine ca Dragnea nu a ajuns premier pentru ca tot ce este mai inalt cu un centimetru decat el si nu bate din calcaie este dusmanul Romaniei ca si cum Romania este doar a lui.

Oare cati premieri mai trebuiesc sacrificati si cate guverne schimbate pentru a satisface pofta liderului suprem? Dar probabil inspiratia ii vine din aliantă unde Tariceanu dupa ce si-a vazut interesul luandu-i sediile si structura de partid si apoi executandu-l pe Daniel Constantin din motive doar de el intelese. Tariceanu un alt faraon al politicii care se agata ca o liana de copacii sanatosi cei doi se potrivesc de minune in aceasta alianta, unul facand pe intelectualul politicii romanesti celalalt pe aparatorul ei cand de fapt spate in spate isi apara doar propriile interese! P.S.D trezeste-te sunteti un motor prea puternic ca sa depinde-ti de o bujie.

Aduceti-va aminte de guvernarea Ponta cand cresterea economica era reala si opinia fiecarui membru de partid era luata in seama! O spune un fost membru PSD care a intrat in PDSR cu mult inaintea venirii marelui om de stanga venit din P.D!

Reactia presedintelui din ultima ora este un corecta si uite asa usor usor presedintele isi mai atrage simpatizanti printre care si eu !”, susține Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.