Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pierdere imensă pentru fotbalul românesc: O legendă a decis să se RETRAGĂ

romania echipa fotbal euro 2016

Fotbalul românesc trece printr-un declin care pare fără sfârşit. Echipe mari precum Universitatea Craiova, FC Argeş, Rapid, Farul, FCM Bacău sau Petrolul nu mai există, în timp ce Steaua este foarte aproape de a-şi pierde numele şi istoria. Colac peste pupăză, antrenorul român al secolului trecut a decis să se retragă definitiv din fotbal.

Citeşte şi: SOV devoalează MOTIVUL REAL pentru care sunt activați ofițerii acoperiți din presă

Anghel Iordanescu a pus punct carierei de antrenor, conform unui anunt facut de fiul sau, Edward. Ajuns la 66 de ani, Iordanescu senior a luat aceasta decizie deoarece nu mai are motivatia de a continua in fotbal. "Nu mai are nici energia, nici entuziasmul necesar de a antrena. Se mai uita la fotbal, se mai agita, dar nu se va mai implica", a spus Edi Iordanescu la Digisport.

Citeşte şi: Preşedintele CEDO recomandă Guvernului României să facă şi graţieri/ VIDEO

Ultima echipa antrenata de Anghel Iordanescu este nationala Romaniei, alaturi de care a incheiat pe ultimul loc in grupe la EURO 2016. In pofida acestei dezamagiri, Iordanescu ramane insa unul dintre cei mai mari antrenori din istoria fotbalului romanesc. Numele sau se leaga de parcursul echipei nationale de la Cupa Mondiala din 1994, unde tricolorii au ajuns pana in sferturile de finala si au fost aproape de un loc in ultimele patru. De asemenea, Iordanescu a castigat patru titluri interne cu Steaua, doua Cupe ale Romaniei, Supercupa Europei si a jucat o finala a Cupei Campionilor Europeni. In strainatate, cea mai importanta performanta este Liga Campionilor Asiei, castigata in 2000 cu Al Hilal si in 2005 cu Al-Ittihad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.