Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pierdut identitate PSD, o declar nulă

psd sigla

Orice strategie electorală depinde fundamental de abilitatea actorului politic de a-și afirma, apăra și promova identitatea. Chiar și cine nu este specialist înțelege în mod instinctiv aceste lucruri.

Însă această informație s-a pierdut la unele organizatii locale PSD. În Jilava, conducerea partidului a uitat să înregistreze în termenul legal sigla partidului ca semn electoral.

Biroul Electoral a fost nevoit – tot prin lege – sa nu mai accepte sigla depusă cu întârziere și pe pătrățelul de vot sa inscripționeze doar numele PSD pe buletinele de vot la alegerile din această duminică.

Asta s-a făcut (și)  pentru că PNL și PMP au fost pe fază și au folosit legea în interesul lor, contestând încercarea PSD de a depune semnul electoral cu întârziere.

Reacția PSD a fost de-a dreptul amuzantă. După cum se vede în pliantul depus mai jos, pentru ei respectarea legii înseamnă nedreptate.

content-image

Dincolo de problemele de politică locală, gafa PSD este cumva relevantă și la nivel național. Să spui că respectarea legii este nedreptate, tocmai tu, PSD, și tocmai în ....Jilava este ca și cum ai invita lumea săfacă glume pe seama partidului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.