Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ping-pong cu Băsescu: Gorghiu îl 'aruncă' pe fostul preşedinte în curtea PSD

Basescu

Între Traian Băsescu şi Liviu Dragnea este "o frăţie a celor mai răi în politica românească", a afirmat preşedintele PNL, Alina Gorghiu, duminică, referindu-se la invitaţia lansată de liderul PMP de a participa la o dezbatere pe tema programelor de guvernare ale celor trei formaţiuni politice. Declaraţia Alinei Gorghiu vine la o zi după ce Traian Băsescu a afirmat că exclude o alianţă post-electorală cu PSD şi ALDE, nu însă şi cu PNL. Pe de altă partea, Liviu Dragnea l-a acuzat pe preşedintele Iohannis că vrea să ajute PMP să intre în Parlament, pentru o viitoare majoritate alături de PNL, USR şi UDMR.

Vezi şi: Dragoste cu forța: Băsescu îngroapă PNL

"E o frăţie între domnul Dragnea şi domnul Băsescu, o frăţie a celor mai răi în politica românească. Sunt sigură că domnul Băsescu vrea să-l ajute pe domnul Dragnea la o asemenea dezbatere. Eu cred că dacă domnul Dragnea va accepta până la urmă să discutăm deschis despre politica românească şi despre cum vedem noi România, domnul Băsescu se poate uita, ca un prieten adevărat, de la televizor, de acasă. Şi de data aceasta facem cinste cu pop-cornul şi îl las să-şi asigure suportul pentru cel mai bun prieten al său, domnul Dragnea", a spus Gorghiu, într-o sesiune live pe Facebook, potrivit Agerpres.

Ea a susţinut că nu a primit din partea lui Liviu Dragnea răspuns dacă va accepta provocarea pe care i-a lansat-o, de a participa la o dezbatere, adăugând că nu şi-a pierdut încă speranţa.

Vezi şi: Preşedintele PSD îl vede pe Băsescu pe cai mari: 'Eu aş fi îngrozit...'

"Nu, dar nu mi-am pierdut speranţa. Nu ştiu dacă din aroganţă sau din laşitate nu a răspuns. Eu cred însă că ştie că va rămâne de actualitate această invitaţie la un dialog cu domnia sa pe tot ce înseamnă România pe care eu mi-o doresc, model de România pe care PSD şi-l doreşte şi sper ca săptămâna viitoare să putem să le arătăm românilor care este viziunea noastră pentru viitor. În mod clar, România mea nu este România domnului Dragnea, asta pot să o spun încă de la început", a adăugat Gorghiu. 

Lidera PNL a opinat că şeful PSD se teme de un asemenea dialog: "Cred că se teme de acest dialog, de această discuţie civilizată pentru că aş putea să-i dau argumente sau contraargumente la orice va spune".

Vezi şi: Dragnea, replică dură pentru Iohannis: A încălcat legea. Vrea să-l ajute pe Băsescu

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat un apel către preşedintele PSD, Liviu Dragnea, de a intra într-o dezbatere, provocarea fiind lansată în timpul unui miting electoral regional organizat sâmbătă seara, în Piaţa Unirii din Iaşi. 

De asemenea, preşedintele PMP, Traian Băsescu, i-a invitat pe liderii PNL şi PSD, Alina Gorghiu şi Liviu Dragnea, la o dezbatere televizată, pe tema programelor electorale ale celor trei partide. El a spus că dezbaterea ar putea avea loc joi, 8 decembrie, ''la TVR sau la RO-TV, televiziuni care au lansat deja invitaţii pentru o astfel de dezbatere''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.