Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ping-pong cu sesizarea CCR pe subiectul Belina! Tudorel Toader, ieșire nervoasă: 'Întrebați-i pe fiecare în parte. Nu mă întrebați pe mine'

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că Guvernul nu va sesiza Curtea Constituţională în cazul Belina. Cu o zi în urmă, liderii coaliţiei de guvernare au făcut declaraţii contradictorii pe acest subiect.

„Dar Guvernul nu sesizează CCR. Dar întrebați-i pe fiecare în parte. Nu mă întrebați pe mine. L-am prezentat în Guvern. Rugămintea mea stăruitoare, eu vă răspund cu plăcere, dar pe mine întrebați-mă despre ce fac sau ce trebuie să fac. (...) V-am răspuns la întrevederea precedentă și răspunsul meu l-ați consemnat așa cum am relatat eu, iar eu l-am relatat exact așa cum am procedat.”, a spus Tudorel Toader.

În urmă cu câteva zile Tudorel Toader spunea că Ministerul Justiţiei a făcut proiectul de sesizare, iar "mai departe este problema decidenţilor, oricine poate sesiza fie Guvernul, fie preşedintele Camerei Deputaţilor, fie preşedintele Senatului"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.